sobota 8. prosince 2012

Kozelná Vazelína



Dnes bych Vám chtěla napsat článek o Vazelíně. O Vazelíně je známo, že je velmi zdravá pro naše zdraví. Působí příznivě na vrásky, jelikož neobsahuje opravdu žádné silikony jako další krémy, které se objevují na trhu. Tím v žádném případě nechci snižovat povahu lepších krémů proti vráskám. Vazelína pleť vyživuje a udržuje ji v pravidelné vlhkosti.

Nevýhoda


Určitě mnohé z Vás může odratit to, že Vazelína je produkt z "ropy". Ovšem má pleť má mnohem raději ropné produkty, než některé přírodní líčidla a kosmetiky, ze kterých se může alergikům pleť podráždit či zčervenat.


Mnohé celebrity a modelky si Vazelínu nanášejí na pleť po náročném dni, kdy mají na sobě sposty Make-upu a jiných líčidel. Pleti tak pomáhá obnovit její strukturu a pleť poté působí zdravě a odpočatě.




-  Jennifer Aniston například Vazelínu používá neustále místo nočního krému. 


Cena?


Vazelínu si můžeme opatřit například v lékárně. Cena se pohybuje kolem 40-100,- Kč. Já ji sehnala za 60 Kč. Což není až tak přemrštěná cena. Nemyslíte? :o)
Kromě lékáren se dá sehnat i v drogerii DM. Je to značka Balea a musím říci, že moc příjemně voní.

 Kdy ji používat?

Vazelínu je lepší používat opravdu večer po odlíčení, jelikož ve dne by Vám mohla dělat mastný film. Navíc ve spánku se pleť celkově lépe regeneruje, což je známo. 




Žádné komentáře:

Okomentovat